Helping your business grow...


Η Εταιρεία Οι Υπηρεσίες μας

Η Εταιρεία

It Starts with us. Ideas worth spreading

Η Alpha Hospitality Consultants συστάθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 2004 και δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και του ευρύτερου επιχειρείν.

Η Alpha Hospitality Consultants συμβάλει:

  • Στην Ποιοτική της Σχέση με την Αγορά
  • Στην Υγιή & Αποτελεσματική Σχέση με τους Συνεργάτες της και τους πελάτες της
  • Στη Προσωπική αλλά και Επαγγελματική Ανάπτυξη


We are Global

Πλαισιωμένη από ένα επιτελείο συνεργατών που η πολυετή εμπειρία τους συμβαδίζει και προλαβαίνει τις εξελίξεις, την ανάπτυξη αλλά και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υπηρεσίες σας, να συμβάλουμε στη δημιουργία καινοτομίας, να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε νέες επιχειρηματικές ιδέες.

Πιστεύουμε πως η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και η συνεχής υποστήριξή μας, οδηγεί τις προσπάθειες μας στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους στόχων.

The way we do things around here!

Η αναζήτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος για κάθε πελάτη και η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτελούν τα θεμέλια μιας μακρόχρονης σχέσης που βασίζεται στη :

  • Παροχή Ποιοτικών Υπηρεσιών
  • Προτεινόμενη στρατηγική που εγγυάται τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας
  • Εμπιστοσύνη και Εφαρμογή του Επαγγελματικού Απορρήτου


Υπηρεσίες

We are fully integrated with your business needs

Marketing

Προσεγγίστε νέους πελάτες με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο.

Διαφημιστικό Υλικό

Για να απογειώσετε τόσο την αναγνωρισιμότητα όσο και το engagement rate σας.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων θεωρείται πλέον αυτονόητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Hotel Management

To hotel management στα μικρά, πολυτελή ξενοδοχεία δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

Εκπαίδευση Προσωπικού

Έχουμε εκπαιδεύσει προσωπικό όλων των βαθμίδων σε πάνω από εκατό επιχειρήσεις στον ξενοδοχειακό και εμπορικό κλάδο στην Ελλάδα, με τη μορφή ενδο- επιχειρησιακής και διεπιχειρησιακής εκπαίδευσης (open seminars). Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί με προσοχή και επιμέλεια από ομάδες εξειδικευμένων επιστημόνων αλλά και που ανανεώνονται συνεχώς με βάση τις συνθήκες της αγοράς.

VIP Services

Οι σύμβουλοι φιλοξενίας της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ταξίδι σας. Από την επιλογή του προορισμού σας στην Ελλάδα (κρατήσεις εισιτηρίων, μεταφοράς και ξενοδοχείων) καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών (high quality services/ Facilities), διαμορφωμένες στις απαιτήσεις σας και τον προϋπολογισμό σας. Let us take care of you while you enjoy your holiday!

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε δίπλα σας, και αυτό φαίνεται.

Διαθέτουμε εμπειρία ετών

Εδώ και 16 τουλάχιστον χρόνια στην Alpha Hospitality Consultants προσφέρουμε επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό.

Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες

Πασχίζουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Παρέχουμε μοναδική υποστήριξη

Τόσο οι πελάτες μας όσο και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουν να λένε για την ποιότητα της υποστήριξης που λαμβάνουν από εμάς.

150

Ευχαριστημένοι πελάτες

150

Projects

1,364

Ώρες υποστήριξης

24

Ώρες το 24ωρο είμαστε δίπλα σας

Photo Gallery

  • Ολες
  • Events
Event Image

Events

Events

Event Image

Events

Events

Event Image

Events

Events

Οι Πελάτες μας

Η εταιρεία μας, έχει καταφέρει να υποστηρίζει επιχειρήσεις από πολλούς σημαντικούς κλάδους. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε μερικές από τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται και έχουμε συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια της δράσης μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαλέπας 12 Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης 713 05, Ελλάδα