Τι σας προσφέρουμε

Οργάνωση Θεματικών και Κοινωνικών Εκδηλώσεων

H Alpha Hospitality Consultants πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη, με σκοπό τόσο την επίτευξη των στόχων όσο και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, σας δίνει τη λύση να την εμπιστεύεστε.

Εταιρικές Συναντήσεις

Η εμπειρία και η εξειδίκευση των ανθρώπων μας σε συνδυασμό με υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα διασφαλίζει τα αποτελέσματα που επιδιώκετε με οικονομικές και ταυτόχρονα αποδοτικές λύσεις-προτάσεις.

Ταξίδια Κινήτρων

Έχουμε φροντίσει για κάθε προϋπολογισμό είτε πρόκειται για μεμονωμένα άτομα ή οργανωμένες ομάδες με στόχο την παροχή μιας αξέχαστη εμπειρίας.

Οργάνωση Συνεδρίων

Διασκέψεις και συνέδρια κρατούν ξεχωριστή θέση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, από την διαχείριση μέχρι την εκτέλεση τους.

Ο μοναδικός συνδυασμός της δημιουργικότητας και της τεχνογνωσίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι ένα κρίσιμο μέσο για την επιτυχία, και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τις πιο ‘νεωτεριστικές’ και καλύτερες δυνατές λύσεις για εσάς

Υπηρεσίες Διαμονής

Πλαισιωμένοι από ένα ευρύ φάσμα συνεργατών σας παρέχουμε προνομιακές τιμές σε κρατήσεις δωματίων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία , ανάλογα με την περιοχή διεξαγωγής του συνεδρίου.

Υπηρεσίες Μεταφοράς

Διαθεσιμότητα σε υπενοικίαση μεταφορικών μέσων ( λεωφορεία, mini van, πολυτελή αυτοκίνητα) για την άμεση εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων του συνεδρίου.

Τεχνική Υποστήριξη

Οπτικοακουστικά, μεταφραστικά, υπηρεσίες διερμηνείας και απομαγνητοφωνήσεων, τεχνική υποστήριξη.


Εκδηλώσεις

Εταιρικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις Τύπου, επαγγελματικές συναντήσεις, επετείους, και άλλα είδη εκδηλώσεων είναι άψογα οργανωμένα.

 • Σχεδιασμός Concept
 • Eύρεση Venue
 • Marketing Event
 • Διακόσμηση / Στολισμός
 • Θεματικά Party
 • Οργανωμένες εκδρομές
 • Κοινωνικές Εκδηλώσεις (Γάμοι / Βάπτιση/ Γενέθλια / Επέτειοι)

Συνέδρια

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην οργάνωση, τη διαχείριση και την εκτέλεση πολυεθνικών ή μικρής κλίμακας συνέδρια, και ημερίδες. Έχουμε σχεδιάσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδήλωσής σας!

Προεγγραφές συνέδρων, παροχή πληροφοριών, κάλυψη ξενοδοχειακών αναγκών, έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων και οργάνωση μετακινήσεων. Υποδοχή στα ξενοδοχεία. Μεταφορά προς και από τον συνεδριακό χώρο.

Σχεδιασμός του Συνεδρίου

Προτάσεις Χορηγίας

Σύνταξη πρότασης, επικοινωνία με τους εν δυνάμει χορηγούς για τελική έγκριση


Meetings. Incentives. Conferences. Events.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, φέρνουμε μια προσωπική και αποτελεσματική προσέγγιση, είτε στοχεύοντας σε επιμέρους ανάγκες και εφαρμογές, είτε αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες προτάσεις έργων.

 • Οργάνωση και προετοιμασία συνεδριακού υλικού.
 • Οργάνωση του συνεδριακού χώρου, κάλυψη από μηχανήματα γραμματειακής υποστήριξης, σήμανση και διακόσμηση χώρων.
 • Διαρκής παρουσία ειδικευμένου προσωπικού στην αίθουσα συνεδριάσεων, για μεταφορά ασυρμάτων μικροφώνων και το service στην αλλαγή των ομιλητών. Μαγνητοφώνηση, βιντεοσκόπηση συνεδριάσεων, διαρκής φωτογραφική καταγραφή.


Beyond all limits

 • Υποδοχή στον συνεδριακό χώρο, παράδοση συνεδριακού υλικού στους συνέδρουςς
 • Γραμματεία οργανωμένη, καθ” όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, για την εξυπηρέτηση των συνέδρων και των αναγκών της Οργανωτικής Επιτροπής.
 • Αποστολή ευχαριστήριων επιστολών σε προσκεκλημένους ομιλητές, χορηγούς, συντελεστές και συνεργάτες, καταγραφή θετικών και αρνητικών σημείων, παράδοση φακέλου στην Οργανωτική Επιτροπή.Do Great Things

Δημιουργία Εντύπων

Λογότυπο συνεδρίου και σχεδιασμός των εντύπων , προσκλήσεις και άλλα μικροέντυπα, πιστοποιητικά παρακολούθησης, badges , λάβαρα και πανό, τόμοι πρακτικών, παραγωγή multimedia CD.

Κρατήσεις Δωματίων – Εκδόσεις Εισιτηρίων

Κρατήσεις δωματίων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, καθώς και κρατήσεις εκδόσεις εισιτηρίων σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε συμμετέχοντα.

Οργάνωση Κοινωνικού Προγράμματος

Οργάνωση τελετών έναρξης και λήξης, καθώς και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων στα πλαίσια του συνεδρίου. Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις συνέδρων ή συνοδών μελών. Προτάσεις επιλογής και συντονισμός catering , καθορισμός menu , οργάνωση δεξιώσεων, γευμάτων δείπνων και coffee breaks.


Commitment to Excellence

...
Εταιρικές Συναντήσεις

Παρέχουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα υπηρεσιών για συνεδριάσεις όλων των μεγεθών για Επιχειρήσεις, συνεργαζόμενοι στενά μαζί σας, με σκοπό την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάθε τοπική, εθνική ή διεθνή σας εκδήλωση. Μια ευρεία επιλογή των χώρων είναι διαθέσιμη από τα ξενοδοχεία σε ιστορικές περιοχές, μουσεία, παραδοσιακά χωριά, παραθαλάσσια ιδιωτικά εστιατόρια, εκθεσιακούς χώρους κλπ.

...
Ταξίδια Κινήτρων

Έχουμε φροντίσει για κάθε προϋπολογισμό είτε πρόκειται για μεμονωμένα άτομα ή οργανωμένες ομάδες με στόχο την παροχή μιας αξέχαστη εμπειρίας. Τα ταξίδια κινήτρων είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση για την αναγνώριση των εργαζομένων, των πελατών σας και των προμηθευτών. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας διαθέτουμε, προτάσεις σε προγράμματα αναψυχής σε διάφορους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, Κέρκυρα, Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, Πελοπόννησος, προσφέροντας άριστη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

...
Ναυλώσεις Σκαφών

Προτάσεις ενοικίασης πολυτελών γιότ. Μοιραστείτε με τους φίλους σας ή με το σύντροφό σας μια κρουαζιέρα για μία ή περισσότερες ημέρες, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα είμαστε στην υπηρεσία σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαλέπας 12 Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης 713 05, Ελλάδα