Logo

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Τι σας προσφέρουμε Οι Υπηρεσίες μας

Τι σας προσφέρουμε

Σχεδιασμός και ανάπτυξη Ιστοσελίδων με τα υψηλότερα ψηφιακά πρότυπα.

Το Internet μπορεί να χαρακτηριστεί το μέσο επικοινωνίας προβολής των επιχειρήσεων διεθνώς. Τίποτα δεν προμήνυε παλιότερα, ότι η δύναμη του Internet μέσω των ιστοσελίδων προσφέρει υπηρεσίες στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις όπως:

  • Παγκόσμια Εταιρική Παρουσία
  • Αύξηση Κέρδους
  • Αύξηση Παραγωγικότητας
  • Μείωση λειτουργικού και επικοινωνιακού κόστους (χρήση του e-mail, έναντι άλλης μορφής υπεραστικών και ταχυδρομικών υπηρεσιών)

Η φιλοσοφία μας και η στρατηγική μας είναι να εξασφαλίζουμε περισσότερη κίνηση για εσάς και να μετατρέπουμε τους διαδικτυακούς σας επισκέπτες σε πιστούς πελάτες βραχυπρόθεσμα.

  • Ανάπτυξη σε Νέες Αγορές
  • Μεταφορά Δεδομένων
  • Συνεργασία και Ανάπτυξη
  • Υποστήριξη Εταιρικών Διαδικασιών
  • Πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ανταγωνισμό

Έρευνα και ανάπτυξη

Διερευνούμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας μετρήσεις που βασίζονται σε διαδικτυακά δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο θα παρακολουθείτε, θα αναλύετε και θα επαναπροσδιορίζετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Ενδεικτικές υπηρεσίες μας

Η εμπορική σας επωνυμία αξίζει υψηλού επιπέδου ψηφιακή παρουσία και προώθηση. Η ομάδα μας μπορεί να το κάνει πράξη.

Web Hosting

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε ένα Server (Διακομιστή δικτύου) ώστε να έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την φιλοξενία αυτή με αξιόπιστους και ταχύτατους Servers σε όση χωρητικότητα σας είναι αναγκαία για την λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Web Design

Ο σχεδιασμός, μιας ιστοσελίδας απαιτεί σειρά συνδυασμένων γνώσεων από τους δημιουργούς της, που σε συνεργασία με τον πελάτη ΠΑΝΤΑ δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα ευκολόχρηστο, λειτουργικό, ελαφρύ, με αισθητική και πάνω απ' όλα αναδεικνύοντας την προβαλλόμενη επιχείρηση. Περιλαμβάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια, κείμενα, φωτογραφίες , μεταφράσεις, links, video, ήχους, animations, πλήκτρα πλοήγησης κτλ.

SEO

Search Engine Optimization - H εταιρία μας φροντίζει για την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας σε μηχανές αναζήτησης στο εξωτερικό και στην Ελλάδα σύμφωνα με τις τιμές και τους όρους που επιβάλουν. Ο κύριος στόχος μας είναι τα sites να βρίσκονται στις υψηλότερες δυνατόν θέσεις αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, Ανάλυση Ανταγωνισμού,Αναλυτική έκθεση επισκεπτών ανά μήνα.

Search Marketing

Πληρωμή ανά κλικ / τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται ως ζωτικής σημασίας παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία μιας ιστοσελίδας.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, LinkedIn, Twitter, You Tube κλπ.) Διαχείριση και παρακολούθηση της εταιρικής ταυτότητας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα: απάντηση σε σχόλια χρηστών, δημιουργία εξειδικευμένων ομάδων) Δημιουργία και διαχείριση της διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Προσφορές (διαφημιστικές εκστρατείες, διαγωνισμοί κ.λπ.).

Κατασκευή E-SHOP

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο την ανάπτυξη μιας κερδοφόρας online επιχείρησης. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παίζει καθοριστικό ρόλο για κάθε επιχείρηση και στην πραγματικότητα για ορισμένες, μπορεί να είναι το μοναδικό κανάλι πωλήσεων!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαλέπας 12 Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης 713 05, Ελλάδα